skip to Main Content

Arrangementer

20160524_105218a

SE MIN SHOWHAVE PÅ CPH GARDEN – DANMARKS STØRSTE HAVEUDSTILLING

Haveselskabet kalder sin store haveudstilling for ’En hyldest til haveglæden’. Her deltager havedesigner Birgitte Busch og jeg med en af de 8 showhaver, der hver er på ca. 50 m2. I øvrigt kan du opleve 12 udstillingshaver på hver 9 m2 – 12 arbejdende værksteder – flere daglige foredrag med bl.a Hella Joof, Signe Wenneberg, Camilla Plum, Anette Heick og Claus Dalby – møde eksperter og forskere og alle specielforeninger med relation til haven – lære fotograferingens kunst af fotografen Ann Malmgren, der har specialiseret sig i blomster og afholder daglige “fotowalks” – shoppe grej og planter blandt 200 stande med alt til haven hørende. Det bliver årets store havebegivenhed.
Dato: 21. – 25. juni 2017. Sted: Valbyparken, 2500 Valby. Læs mere om udstillingen og om selve programmet

 

20160626_132032 resize

KOM OG BESØG MIN HAVE

I forbindelse med Haveselskabets Havefestival slår Georg og jeg lågen op og holder åben have.

Den er ikke ret stor, kun knap 600 m2, men meget personlig og fyldt med ideer og inspiration. Mange af ideerne kan du også læse om i mine bøger. Der er flere forskellige slags højbede med stauder, græsser og klippede buksbom samt et væld af roser, fortrinsvis de gammeldags. Overalt er der kroge og hjørner med inspirerende tableauer og sjove detaljer. I slutningen af juni og begyndelsen af juli er rosensæsonen i fuld gang, og du kan glæde dig over blomstrende portaler, buegange og bede med skønt duftende roser.
Haven rummer endvidere en lille køkkenhave med et smukt drivhus af cedertræ samt Georgs bigård med to gammeldags trugstader. Der er salg af planter fra haven samt bøger, blade og haveting.

Dato: Søndag den 9. juli 2017. Tid: Kl. 11.00 – 16.00. Sted: Skolevej 8, 2840 Holte. Gratis adgang. Læs også her

 

605-217_resize

FARVER & KREATIVT GENBRUG I HAVEN

Her fortæller jeg om to af mine bøger, DESIGN DIN HAVE MED FARVER og KREATIVT GENBRUG, IDEER TIL HAVEN. Den første handler om farvesætning af haven, som ikke kun drejer sig planter og blomster, men så sandelig også om haven andre elementer: bygninger, havens gulv og vægge, møbler, småting, planter og bede. Den anden har genbrug som omdrejningspunkt, og det er både de ting, vi kan finde i have & natur, bygningsmaterialer, møbler og småting. Det er godt for miljøet og pynter på CO2 regnskabet.

Dato: Onsdag den 4. oktober 2017. Tid: Kl. 19.00 – 21.30. Sted: 8800 Viborg. Nærmere oplysninger følger.

 

Marianne Folling Photography-0973a_resize

EN AFTEN I FARVERNES TEGN: DESIGN DIN HAVE MED FARVER

Foredraget tager udgangspunkt i min bog af samme navn, der udkom sidste år. Farvesætning af en have drejer sig ikke kun om planter og blomster. Her gennemgår jeg havens forskellige elementer: bygninger, havens gulv og vægge, møbler, småting, planter og bede.

Jeg fortæller om, hvordan farverne påvirker os både fysisk og psykisk, samt om hver enkelt farves egenskaber. Ved hjælp af farvecirklen viser jeg, hvorledes du kan farvesætte din have ud fra enkle principper. Foredraget er fyldt med inspirerende fotos af haver i mange forskellige stilarter. Salg af bøger.

Dato: Tirsdag den 3. oktober 2017. Tid: Kl. 19.00 – 21.30. Sted: Hotel Vildsund Strand, 7700 Thisted Nærmere oplysninger følger.

20150712_140428 resize

DE SKØNNESTE ENGELSKE HAVER

Jeg har i mange år rejst fra nord til syd i England, som jeg elsker – og som har måske verdens skønneste haver. Her har besøgt et utal af steder. Fra små ydmyge parceller til store flotte privathaver, offentlige parker og storslåede haveanlæg. Alle stederne har jeg fået oplevelser, som har prentet sig i min bevidsthed og har giver masser af inspiration. Følg med på besøg nogle af disse steder og oplev få overvældende haveoplevelser. Nogle af haverne har du måske hørt om eller ligefrem selv besøgt, men de fleste vil med garanti være ganske nye.

Dato: Torsdag den 26. oktober 2017. Tid: Kl. 19.00 – ca. 21.30. Sted: Hovedbiblioteket, 4800 Nykøbing Falster. Nærmere oplysninger følger.

 

Back To Top