skip to Main Content

Arrangementer

ÅBEN HAVE 28. JUNI HER PÅ SKOLEVEJ & HAVESLANGEN

Åben have i forbindelse med  Haveselskabets havefestival, 31. maj har vi desværre måttet aflyse på grund af Corona.

MEN! Vi holder i stedet for åbent den 28. juni. Haven er ikke ret stor, kun knap 600 m2, men meget personlig og fyldt med ideer og inspiration. Der er mange forskellige slags højbede med stauder, græsser og klippede buksbom samt et væld af roser, fortrinsvis de gammeldags. Overalt er der kroge og hjørner med inspirerende tableauer og sjove detaljer. I slutningen af juni og begyndelsen af juli er rosensæsonen i fuld gang, og I kan glæde sig over blomstrende portaler, buegange og bede med skønt duftende roser.
Haven rummer endvidere en lille køkkenhave med et smukt drivhus af cedertræ samt Georgs bigård med to gammeldags trugstader. Salg af planter fra haven samt bøger, blade og haveting.

Læs på Facebook, når tiden nærmer sig, om andre åbne haver, der er med i HAVESLANGEN i vores område den 28. juni.  Haveslangen i Rudersdal.  Adresserne på de åbne haver finder du HER.

Vores have: Georg Messmann og Nina Ewald, Skolevej 8, 2840 Holte. Tid: 28. juni kl. 11 – 16

HURRA FOR  DE SMÅ HAVER

En lille have behøver ikke være en begrænsning – selv få kvadratmeter rummer store muligheder. Min seneste bog ”DEN STORE BOG OM SMÅ HAVER” (som af en anmelder  i øvrigt er blevet udnævnt til ‘årets havebog’)  handler om haver fra 50 – 400 m2. – Der er også ideer, hvis din udfordring er, at du skal omlægge en (del af) en større have. Du får masser af inspiration og praktiske råd, og jeg fortæller om alle de elementer, du kan jonglere med for skabe et sted, som passer præcis til dig og din familie. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed – minimalisme – ‘vild natur’ og rigt dyreliv – plads til børn og afslapning – køkkenhave eller drivhus etc. Jeg tør godt love, at der er overraskelser i vente! Efter pausen tager jeg dig med på besøg i en række små og vidt forskellige haver.

I pausen er der salg af både bogen om de små haver og mine andre havebøger, som denne aften fås til en favorabel pris. Læs mere HER

Sted: Karlslunde Bibliotek, 2690 Karlslunde

Tid: 26. august, kl. 19

Back To Top