skip to Main Content

Arrangementer

SØNDAG DEN 11. OKTOBER HAVE & PLANTELOPPEMARKED

Vi er flere familier, som holder have-loppemarked med alle slags haverelaterede ting og naturligvis også planter og efterårets høst af frugt, bær etc. Her kan du købe, sælge og bytte.
Haveting er jo et vidt begreb! Vi nævner i flæng: STIKLINGER, LØG, HAVEREDSKABER, KRUKKER, MØBLER, HAVEBØGER & -BLADE, HJEMMELAVET SAFT & MARMELADE, TØJ … OG ALT MULIGT ANDET. På billedet fra et andet havemarked er der gang i salget af Lis’ skønne marmelader, som du også vil kunne købe på søndag.

HVIS DU HAR LYST TIL AT DELTAGE, er der stadigvæk et par ledige pladser. Så kik i dine gemmer, i udhuse og drivhuse, og tag alle de ting med, du gerne vil sælge.
Det er gratis at være med, men du skal selv medbringe bord og alt andet. Du kan ikke deltage (som sælger), før du har tilmeldt dig og fået tilsagn om at kunne være med. Det er gratis, både for deltagere og besøgende
Vi overholder naturligvis Corona-forskrifter.

Dato: søndag den 11. oktober 2020
Tid: 10 – 14
Sted: hos Lis og Torben Greenfort, gårdspladsen på Rudenæs, Vasevej 35, 2840 Holte
Tilmelding og kontakt: ewald@diapress.dk eller på telefon: 3022 2802 (Nina) 4041 2497 (Lis)

NYE ARRANGEMENTER

HURRA FOR DE SMÅ HAVER – OG FOR DE STØRRE! Foredrag i Haveselskabets Nordsjælland afdeling, afholdes i Kedelhuset, Torsdag den 15. oktober kl. 19. Læs mere HER

Back To Top