skip to Main Content

Arrangementer

Design din altan, foto Juliana

SMÅ HAVER – STORE MULIGHEDER

Mit foredrag  til forårsmødet i Fuchsiaklubbens Øst- og Sydsjællands afdeling tager udgangspunkt i min bog DEN STORE BOG OM SMÅ HAVER. En lille have behøver ikke være nogen begrænsning. Med god planlægning er det utroligt, hvad der kan blive plads til på få kvadratmeter. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed – minimalisme – ‘vild natur’ og rigt dyreliv – plads til børn og afslapning – køkkenhave, drivhus eller … Du får både ideer og praktiske anvisninger på at skabe et personligt fristed, der kan danne en god ramme om familiens udeliv, hvad enten du er ung eller ældre. Du kommer også med på besøg i meget forskellige små haver på fra 52 m2, sprængfyldte med inspiration. Og så fortæller jeg også lidt om græsser, som er supergode planter, når pladsen er lille. I pausen er der salg af mine  havebøger med speciel ’foredragsrabat’.

Sted: Haslev Biblioteks store mødesal.. – Tidspunkt: Søndag den 19 marts kl. 14

EN AFTEN I ALTANERNES TEGN

Altaner og tagterrasser er byens frirum højt til vejrs. Med udgangspunkt i min bog ’DESIGN DIN ALTAN OG TAGTERRASSE’ fortæller jeg om, hvordan du kan skabe en pragtfuld og personlig have i højden. For mange mennesker er deres altan/tagterrasse simpelthen en livslinje til det fri. Den bør indrettes med omhu og omtanke. Når det gælder møbleringen, er det stort set de samme principper, der gælder både ude og inde. Men når det drejer sig om plantevalget, er der større udfordringer højt til vejrs; på grund af verdenshjørner, vind og vejr. Jeg giver masser af facts, tips og ideer til den helt rigtige indretning og beplantning.

Efter pausen kommer du med på et inspirerende besøg i Tivoli, hvor jeg på en udstilling sidste år indrettede balkonen foran koncertsalen med seks vidt forskellige altaner: en spiselig, en ’vild’, en romantisk, en stedsegrøn, en med middelhavsstemning og en til børnene.

I pausen er der salg af bogen til særpris, og Frederiksberg afdeling byder på et glas vin eller vand.

Sted: Paradehuset, Haveselskabets have, Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg – Tidspunkt: onsdag den 28. marts kl. 19. Tilmelding: se HER

Design din altan og tagterrasse, af Nina Ewald

WORKSHOP: SKAB DIN EGEN SKØNNE ALTAN

Med udgangspunkt i min seneste bog ’DESIGN DIN ALTAN OG TAGTERRASSE’ fortæller jeg om, hvordan du kan skabe en pragtfuld oase og uderum i højden. Workshoppen foregår på Bettinas Andreasens altan, som er beskrevet flere steder i bogen. Så der bliver rig lejlighed til at hente ideer og inspiration på stedet. Jeg fortæller om både møblering og plantevalg. Til begge dele stilles særlige krav, på grund af verdenshjørner, vind og vejr. Du vil få masser af facts, tips og ideer til den helt rigtige indretning og beplantning året rundt – hvad enten du har minimal eller større plads at boltre dig på. – Hvis du tager billeder af din egen altan med – og meget gerne også medbringer en skitse af den med længde og bredde, vil du få mulighed for at få en kort personlig gennemgang. Alle deltagere får en liste over velegnede planter til at tage med hjem, ligesom bogen kan købes til særpris. Den kan du læse mere om her på websiden under fanebladet ’Bøger’. Bettina, som er en gudsbenådet kok, byder på et let traktement i løbet af aftenen. Bemærk: Vi gennemfører workshoppen uanset vejrforhold.

Tidspunkt: 25. april, kl. 18.30 – 21. Sted: Vejlesøparken 2 4.th, 2840 Holte. Pris: 300 kr. Tilmelding: HER

FOREDRAG: SKAB DIN EGEN SKØNNE ALTAN

Foredrag i forlængelse af workshoppen hos Bettina Andreasen (se ovenfor). NB! Du kan deltage et eller begge de to events, uafhængigt af hinanden. Foredraget er arrangeret af og foregår hos Bettina Andreasen. Det tager udgangspunkt i min bog ’DESIGN DIN ALTAN OG TAGTERRASSE’. Jeg fortæller om, hvordan du kan skabe et helt personligt frirum i højden. Et sted, som du kan have glæde af hele året. Du vil lære at måle din altan op og tegne en skitse, du kan møblere efter, og jeg giver dig ideer til, hvilke planter, der egner sig bedst. Endvidere får du masser af tips til at udnytte de forhåndenværende kvadratmeter optimalt – hvad enten du har mange eller ganske få at boltre dig på. – Alle deltagere får en liste over velegnede planter til at tage med hjem, ligesom bogen kan købes til særpris. Den kan du læse mere om alle mine bøger her på websiden under fanebladet ’Bøger’. Bettina, som er en gudsbenådet kok, byder på et let traktement i løbet af aftenen.

Tidspunkt: 27. april, kl. 18.30 – 21. Sted: Vejlesøparken 2 4.th, 2840 Holte Pris: 300 kr. Tilmelding: HER

TRE ÅBNE HAVER I HOLTE – GENBOER OG NABOER

Vi holder Åben have og glæder os til at få besøg af en masse andre haveelskere. Vi har mange forskellige græsser rundt omkring, staudebedene er fyld med blomster! I slutningen af juni står også alle vores mange roser i fuldt flor, og i Georgs lille bigård flyver bierne flittigt. Også vore nabo og genbo slår lågerne op til deres skønne haver samtidig. – Sted: Skolevej 8, samt Helgasvej 1 og 4, 2840 Holte – Tidspunkt: søndag den 25. juni, kl. 11 – 16.

Back To Top