skip to Main Content

Arrangementer

642-1008CH abc

FORNY DIN HAVE MED HØJBEDE

Et højbed kan indgå i havens samlede design som et fornyende supplement til helheden – i både parcelhushaver og byens grønne rum. Højbede kan noget, som almindelige bede ikke kan hamle op med. I moderne haver kan højbede anvendes i mange sammenhænge af både æstetisk og praktisk karakter. Ingen have uden højbede! Mit foredrag er for både helt nye haveejere og mere erfarne. Jeg viser, hvorledes højbede er en genvej til en frodig og personlig have, samtidig med at havearbejdet bliver meget mere overkommeligt. Du vil få overraskende ideer og høre om bl.a. materialer, konstruktioner og velegnede planter. Salg af bøger.

Dato: Tirsdag den 10. april 2018. Tid: Kl. 19.00 – 21.30. Sted: 7000 Fredericia. Læs mere HER

 

649-293a

TO FLUER MED ÉT SMÆK! FOREDRAG OM BÅDE HØJBEDE OG FARVER

I løbet af aftenen vil du komme til at høre først om højbede og derefter om farvesætning af haven. Foredraget tager udgangspunkt i to af mine bøger.  Højbede kan noget, som almindelige bede ikke kan hamle op med. De er en genvej til en frodig og personlig have, samtidig med at havearbejdet bliver meget mere overkommeligt. Hertil kommer, at højbede er super til børn – og en fin løsning til handicappede og ældre, så havelivet kan fortsætte, også når kræfterne mindskes. Farver i haven drejer sig ikke kun om planter og blomster. Jeg gennemgår havens forskellige elementer: bygninger, havens gulv og vægge, møbler, småting, planter og bede – og fortælle om, hvordan farverne påvirker os både fysisk og psykisk. Du lærer, hvordan du kan farvesætte din have ud fra enkle principper – og skabe skønne farvesammensætninger i dine bede.  Salg af bøger.

Dato: Tirsdag den 24. april 2018. Tid: Kl. 19.00. Sted: Gimsinghoved 1, 7600 Struer. Læs mere HER

603-101RZ

NYE MULIGHEDER MED HØJBEDE I HAVEN

Foredraget er bygget op som et billedshow med masser af fotos, der tager udgangspunkt min bog Design din have med højbede. Højbede kan noget, som almindelige bede ikke kan hamle op med. De er en genvej til en frodig og personlig have, samtidig med at havearbejdet bliver meget mere overkommeligt. Hertil kommer, at højbede er super til børn – og en fin løsning til handicappede og ældre, så havelivet kan fortsætte, også når kræfterne mindskes. Jeg fortæller om både materialer, konstruktioner, hvordan du bruger højbede alene eller sammen med havens øvrige bede – og meget mere. Salg af bøger.

Dato: Onsdag den 25. april 2018. Tid: Kl. 19.00. Sted: Knudepunktet, Kærhøjparken 19, 6600 Vejen. . Læs mere HER

Back To Top