skip to Main Content

Arrangementer

Design din altan, foto Juliana

WORKSHOP – personlig indretning af din altan

Med udgangspunkt i min seneste bog ’DESIGN DIN ALTAN OG TAGTERRASSE’ afholder jeg workshop og giver inspiration til, hvordan du kan skabe en pragtfuld oase – en have i højden. Det foregår på Haveselskabets store livsstilsudstilling HJEM OG HAVELIV og handler om indretning og beplantning. Jeg fortæller om indretning generelt, stil og egnede planter, og du får masser af faktuelle tips og ideer.

Tag gerne fotos med af din altan og mål længde og bredde, så kan jeg give dig personlige råd, og du kan komme hjem med nye ideer og forslag til at skabe en skøn og velfungerende, grøn oase. Jeg gennemgår så mange altaner, som muligt i den tid, workshoppen varer. Håber at nå alle!

NB! Bogen ’DESIGN DIN ALTAN OG TAGTERRASSE’ kan købes til særpris.

Sted: Haveselskabets have foran Paradehuset – Tidspunkt: søndag den 28. maj 2023, kl. 14 -15.30. Tilmelding: Der er ingen tilmelding, så du skal bare møde op.

 

VI HOLDER ÅBEN HAVE

Traditionen tro holder vi igen i år åben have her på Skolevej i Holte. Det er en dejlig dag hvert år, hvad enten solen skinner eller det regner – og det er hyggeligt at møde de mange ‘gengangere’, som trofast besøger os hvert eneste år! Også i år er vi med i ‘Haveslangen i Rudersdal’, og alene i vores lille lokale område er vi tre, der holder åbent – læs om dette nedenfor.

Haven er en lille, men meget frodig og personlig. Kun små 600 m2, fyldt med ideer og inspiration. Der er salg af planter fra haven samt bøger, blade og haveting.

Sted: Skolevej 8, 2840 Holte Tidspunkt: søndag den 25. juni 2023, kl. 11 – 16

Læs mere om arrangementet HER

HAVESLANGEN I RUDERSDAL: TRE ÅBNE HAVER I HOLTE – GENBOER OG NABOER

HAVESLANGEN I RUDERSDAL ruller sig ud igen i år! Sædvanen tro holder vi også ‘Åben have’ og glæder os til at få besøg af en masse andre haveelskere. Vi har mange forskellige græsser rundt omkring, staudebedene er fyld med blomster! I slutningen af juni står også alle vores mange roser i fuldt flor, og i Georgs lille bigård flyver bierne flittigt. Også vores nabo og genbo slår lågerne op til deres skønne haver samtidig. De tre haver er vidt forskellige!

Sted: Skolevej 8, samt Helgasvej 3 og 4, 2840 Holte – Tidspunkt: søndag den 25. juni, kl. 11 – 16.

Back To Top