skip to Main Content

Arrangementer

SLUT FOR I ÅR – MEN NYE ARRANGEMENTER VENTER!

Året nærmer sig sin afslutning, og jeg har ikke flere arrangementer på tapetet i år. Det blev ikke til så mange som sædvanligt, da meget er blevet aflyst/udskudt på grund af Coronaen.

Forhåbentlig bliver det meget bedre næste år. Jeg har allerede fået mange henvendelser på foredrag og har planlagt meget i de kommende måneder. Foredrag, åben have, plantemarkeder …. Så må tiden vise, om det kan gennemføres. Jeg tror på det!

Kontakt mig gerne, hvis du har en idé til et foredrag, en workshop eller andet.

 

VI TAGER HUL PÅ 2021

Foredrag om græsser. Med udgangspunkt i min nye bog DESIGN MED GRÆSSER – MERE NATUR I HAVER OG ANLÆG. Masser af ideer og inspiration til at plante græsser i din egen have. Og så kommer du med på besøg i en lange række spændende haver og steder i både ind- og udland. Sted: Ringsted Bibliotek – Tidspunkt: Onsdag den 27. januar, kl. 19 – 21. Læs mere HER

Vi holder Åben have og glæder os til at få besøg af andre haveelskere. Vi har fået haven fornyet med mange forskellige græsser. Og i slutningen af juni er vores mange roser i fuldt flor, staudebedene blomstrer, og bierne summer! – Sted: Skolevej 8, 2840 Holte – Tidspunkt: søndag den 27. juli, kl. 11 – 16.

Back To Top