skip to Main Content

Arrangementer

VI HOLDER ÅBEN HAVE 30. JUNI

Haven er ikke ret stor, men meget frodig og personlig. Kun på små 600 m2 og fyldt med ideer og inspiration. Jeg eksperimenterer med former og farver, og havens afdelinger har hvert sit særpræg – beplantet med især løgvækster, stauder, græsser og klippede buksbom. Meget vokser i højbede. Herudover er her masser af roser – vi har flere portaler med roser og klatreplanter samt en rosenbuegang. Endvidere er her en lille køkkenhave med drivhus og bigård. Her er hyggelige kroge og hjørner med tableauer og finurligheder – og man kan se flere projekter, der i tidens løb er blevet vist i diverse magasiner og bøger. Salg af nyslynget honning fra haven (MUMS!), min nye havebog DEN STORE BOG OM SMÅ HAVER, planter fra haven samt andra havebøger, haveblade og haverelaterede ting. Adressen er: Skolevej 8, 2840 Holte, kl. 11 – 16.

TAG PÅ HAVERUNDFART TIL 7 ÅBNE HAVER I HOLTE, 30. JUNI

Ud over vores egen have på Skolevej (se ovenfor) er der seks andre skønne og MEGET forskellige åbne haver i Holte denne søndag. Alle er de sprængfyldt med ideer, oplevelser og inspiration. Så brug gåbenene, cyklen eller bilen og tag på rundtur til dem, du har lyst til at se og kan nå. På billedet ses Bodil Schmidts fantastiske klippede hække og træer.

Du kan læse mere om vores dejlige fælles projekt og få adresserne her: LÆS OM DE SYV ÅBNE HAVER . Alle er velkomne, og vi glæder os til at se jer!

 

Back To Top