skip to Main Content

Arrangementer

SKAB SKØNNE SMÅ OG STORE HAVER

Jeg fortæller, om hvordan du kan gribe det an, når din have (eller blot en del af den) skal planlægges. En lille have behøver ikke være en begrænsning – selv få kvadratmeter rummer store muligheder. Min seneste bog ”DEN STORE BOG OM SMÅ HAVER” (som af en anmelder  i øvrigt er blevet udnævnt til ‘årets havebog’)  handler om haver fra 50 – 400 m2. Men ideerne kan sagtens bruges i større haver. Du får masser af inspiration og praktiske råd, og jeg fortæller om alle de elementer, du kan jonglere med for skabe et sted, som passer præcis til dig og din familie. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed – minimalisme – ‘vild natur’ og rigt dyreliv – plads til børn og afslapning – køkkenhave eller drivhus etc. Jeg tør godt love, at der er overraskelser i vente for både nybegyndere og mere erfarne haveejere! Efter pausen kommer du med på besøg i en række  inspirerende og vidt forskellige haver.

I pausen er der salg af både bogen om de små haver og mine andre havebøger, som denne aften fås til en favorabel pris. Læs mere HER

Sted: Kedelhuset, 3400 Hillerød

Tid: 15. april, kl. 19

HURRA FOR  DE SMÅ HAVER

En lille have behøver ikke være en begrænsning – selv få kvadratmeter rummer store muligheder. Min seneste bog ”DEN STORE BOG OM SMÅ HAVER” (som af en anmelder  i øvrigt er blevet udnævnt til ‘årets havebog’)  handler om haver fra 50 – 400 m2. – Der er også ideer, hvis din udfordring er, at du skal omlægge en (del af) en større have. Du får masser af inspiration og praktiske råd, og jeg fortæller om alle de elementer, du kan jonglere med for skabe et sted, som passer præcis til dig og din familie. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed – minimalisme – ‘vild natur’ og rigt dyreliv – plads til børn og afslapning – køkkenhave eller drivhus etc. Jeg tør godt love, at der er overraskelser i vente! Efter pausen tager jeg dig med på besøg i en række små og vidt forskellige haver.

I pausen er der salg af både bogen om de små haver og mine andre havebøger, som denne aften fås til en favorabel pris. Læs mere HER

Sted: Karlslunde Bibliotek, 2690 Karlslunde

Tid: 5. maj, kl. 19

FLERE ARRANGEMENTER OG ÅBEN HAVE

Glæd dig, for jeg har flere arrangementer på tapetet de næste måneder. Jeg fortæller nærmere om dem på et senere tidspunkt. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Åben have på Skolevej, Holte, Haveselskabets havefestival, 31. maj

Fotoworkshop ‘Vejen til bedre havebilleder’. Frederiksberg, 14. juni

Åben have på Skolevej, Haveslangen i Rudersdal, 28. juni

Back To Top