skip to Main Content

Arrangementer

Nina Ewalds have

VI HOLDER ÅBEN HAVE

Igen i år holder vi åben have her på Skolevej i Holte. Det er en dejlig dag hvert år, hvad enten solen skinner, eller det regner – og det er hyggeligt at møde både de mange ‘gengangere’, som trofast besøger os hvert eneste år, og få helt nye gæster! Også i år er vi med i ‘Haveslangen i Rudersdal’, og alene i vores område er vi tre, der holder åbent – læs om dette nedenfor.

Vores have er en lille, men meget frodig og personlig. Kun små 600 m2, fyldt med ideer og inspiration. Af flere årsager har vi ikke haft så megen tid til havearbejde i år, så haven er knap så veltrimmet som ellers! Der er salg af planter fra haven samt bøger, blade og haveting.

Sted: Skolevej 8, 2840 Holte Tidspunkt: søndag den 30. juni 2023, kl. 11 – 16

Læs mere om arrangementet HER

HAVESLANGEN I RUDERSDAL: 12 ÅBNE HAVER RUNDT OM I KOMMUNEN

HAVESLANGEN I RUDERSDAL ruller sig ud igen i år! Sædvanen tro holder vi også ‘Åben have’ her på Skolevej og glæder os til at få besøg af en masse andre haveelskere. Vi har mange forskellige græsser rundt omkring, staudebedene er fyldt med blomster! I slutningen af juni står også alle vores mange roser i fuldt flor (selvom de har været tidligt på den i år, og nogle er afblomstrede), og i Georgs lille bigård flyver bierne flittigt. Også vores nabo og genbo slår lågerne op til deres skønne haver samtidig. De tre haver er vidt forskellige!

Sted: Hele Rudersdal Kommune – Tidspunkt: søndag den 30. juni. Find adresserne og læs om åbningstiderne for alle haverne på linket nedenfor

Link til HAVESLANGEN

Back To Top