skip to Main Content

Arrangementer

JULEMARKED I HAVESELSKABETS HAVE

Traditionen tro afholder vi i Haveselskabets Frederiksberg afdeling igen i år vores store julemarked. I år er der flere deltagere end nogensinde – over 40! Der er pyntet op i Brøndsalen, og den smukke bygning er fuld af skønne julesager og kunsthåndværk. Her er stande med julepynt, brugskunst og et væld af unikke gaveideer – af den slags, som ikke kan købes i butikker.

I det tilstødende drivhus finder man Haveselskabets stand med bøger og alskens skønne sager til haven samt et særligt tilbud på medlemskab af Haveselskabet. Her er også salg af dejlige juledekorationer, julegrønt fra Haveselskabets egen have – og flotte deko-materialer til dem, der vil kreere deres egne dekorationer.

Paradehuset er et fint, gammelt orangeri, som i anledning af julemarkedet er blevet omdannet til ’Delikatessehuset’. Her kan man købe forskellige økologiske lækkerier til både ganen og halsen – ligesom man kan slappe af i Haveselskabets hyggelige café med bl.a. hjemmelavet kryddervin, kaffe, kakao og lækre kager.

Udenfor er haven festligt pyntet med lanterner og fakler. Både foran Brøndsalen og Paradehuset myldrer det med boder, fulde af lækre delikatesser og dejlige (jule)ting og sager.

Dato: weekenden 16.-17. november – Tid: Kl. 11-17, begge dage – Sted: Haveselskabets have, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg – Gratis adgang

 

JUL OG VINTER I HAVEN

i MADE BY BETTINA’s skønne pop-up juleshop giver jeg dig tips og ideer til, hvorledes du kan skabe en skøn have også om vinteren. Både hvad angår havens design og hvilke planter, der er fine i vinterhalvåret – og hvordan du kan vinter- og julepynte din have med lys, smukke opstillinger og dekorationer. Bl.a. får du opskriften på, hvorledes du meget nemt kan skabe de skønneste islygter. – Kom også gerne med spørgsmål om din egen have.

Min seneste bog hedder ’Den store bog om små haver’. Du kan købe både den og mine andre bøger til gladejulepriser og eventuelt også få dem signeret – som en julegave til dig selv eller en haveven.

MADE BY BETTINA’s pop-up shop er en vidunderlig Alladins julehule, fyldt med overraskelser og skønne sager – og så er her masser af events i både november og december. Du kan læse HELE PROGRAMMET HER

Jeg er der: 7. – 8. december. Tid: kl. 12 – 16. Sted: Lyngby Hovedgade 26H, 2800 Kgs. Lyngby (overfor kirken).

 

Miscanthus sinensis 'Silberspinne', foto Nina Ewald

MASSER AF NYE EVENTS I 2020

Allerede nu er min kalender fuld af foredrag, begivenheder og events i det kommende år. En ny bog er også på programmet; den skal ligeledes udkomme til næste år. Det meste handler om have, men alt dette løfter jeg sløret for senere.

Det foregår både i Jylland, på Sjælland og i Storkøbenhavn. Jeg glæder mig til at møde alle jer havevenner fra nær og fjern!

Back To Top