skip to Main Content
Lotusland

OM NINA EWALD

Oprindeligt er jeg uddannet på Danmarks Designskole. Nu arbejder jeg som freelance journalist DJ) og fotograf – og mine arbejdsområder er hus, have & planter. Jeg er så heldig selv at bo i et hus med have, blot 600 m2, men rigeligt til at ’få jord under neglene’. Jeg skriver artikler til magasiner og aviser – forfatter havebøger og holder foredrag om alle mulige ’grønne’ emner:

  • Tips, trends, planter, shopping og inspiration
  • Interviews med havemennesker
  • Besøg i spændende haver i ind- og udland
  • Besøg på udstillinger i ind- og udland

Jeg er desuden forlægger og indehaver af Forlaget NICE, der udgiver havebøger. Både mine egne og skrevet sammen med andre forfattere. Endelig sidder jeg i bestyrelsen for Haveselskabets Frederiksberg afdeling.

ET GRØNT UNIVERS

”Betragt dig selv som en heldig kartoffel, hvis du har en have! Det er et privilegium at eje et stykke jord, som du kan dyrke, præcis som du har lyst til. For at få størst mulig glæde af haven, skal den passe til din og familiens livsstil – samt til hvor mange kræfter, tid og penge, du vil bruge på den”.

i alt, hvad jeg beskæftiger mig med. Jeg er så heldig, at mit arbejde og min private passion for haver er smeltet sammen. Jeg skriver om og fotograferer i det grønne, og det udmønter sig i artikler til diverse magasiner og aviser.

Endvidere skriver jeg (have)bøger; det er blevet til seksten stykker i årenes løb. Udgangspunktet for alt dette er min egen have, kombineret med masser af haverejser og besøg i andres haver og på udstillinger.

 

BILLEDER & ORD

Overalt, hvor jeg kommer hen, fotograferer jeg på livet løs (og nogle gange bliver familien ret træt af at vente på mig)!

Primært haver, planter og natur. Jeg kan blive helt høj af former, farver og kompositioner. Jeg elsker at lege med billederne og stykke dem sammen til en helhed til artikler, foredrag, blog og bøger.

Ordene er ikke mindre vigtige. Med ord skabes sprog – og sproget binder mennesker sammen. Sproget kan jeg anvende på tusinde måder. Fra saglige anvisninger til poetiske beskrivelser eller humoristiske beretninger. Ord fremelsker stemninger og danner billeder på læserens indre nethinde.

Når jeg sidder ved skærmen og arbejder med ord og billeder, glemmer jeg tid og sted. Det er som at drikke af en uudtømmelig, euforiserende kilde!

 

Back To Top