skip to Main Content
Design din have med farver

TAG ET SMUGKIG I “DESIGN DIN HAVE MED FARVER” OG VIND BOGEN!

Tirsdag den 15. marts udkommer min nye bog, DESIGN DIN HAVE MED FARVER. Her får du en lille smagsprøve og kan se nogle af billederne fra de forskellige kapitler. I anledning af udgivelsen bortlodder jeg tre signerede eksemplarer. Jeg trækker lod mellem alle dem, der har tilmeldt/tilmelder sig bloggen, og som på den måde får automatisk besked, når jeg lægger nye indlæg på. Læs konkurrencebetingelserne nedenfor.

Verden er i farver, synger Lis Sørensen – og det er haven også! Design din have med farver er den første danske bog, som gennemgår alle havens elementer, når du skal sætte farver sammen: Bygninger, hegn, stakitter, belægninger, havemøbler, småting – og selvfølgelig også beplantningen. Alt dette har betydning for både det samlede synsmæssige indtryk og for, hvordan du føler dig tilpas. For farver har utrolig stor betydning for vores velbefindende – større end du måske umiddelbart tror!

I bogen gennemgår jeg alle de forskellige elementer, der skal spille sammen og danne en harmonisk helhed. Jeg fortæller om, hvorledes kulørerne påvirker dig psykisk og fysisk. Ved hjælp af farvecirklen giver jeg anvisninger på, hvorledes du ud fra enkle principper kan farvesætte din have. Bogen handler både om havens faste og løse inventar, om planterne og om, hvordan du kan komponerede skønne bede til de forskellige årstider. Den er fyldt med inspirations-fotos, der viser haver og planter fra hele palletten og i forskellige stilarter.

Kapitlerne er: Farvernes egenskaber og psykologi – Farvelære – Havens huse – Hegn, hække og låger – Farveskift – Baggrunde – Havens gulv – Havens løse inventar – Sådan maler du udendørs – Kunsten at komponere et bed – Bede med farvede effekter – Årstiderne – Planterne.

Her får du fat i bogen: Design din have med farver kan købes hos boghandlere og på Saxo samt i mange have-webshops. Vejledende uds.pris 279,95 kr. Signerede eksemplarer kan bestilles direkte hos mig, og i anledning af udgivelsen er der fri fragt i hele marts.

Konkurrencebetingelser: Jeg udlodder tre signerede eksemplarer af Design din have med farver. Konkurrencen slutter søndag den 13. marts kl. 20. Alle, der er tilmeldt min blog på det tidspunkt, deltager. Vinderne offenliggøres her på bloggen. Skulle du allerede have forudbestilt et signeret eksemplar, bliver den ordre selvfølgelig annulleret.

716-350b

Fra kapitlet “Farvernes egenskaber og psykologi” – farven blå

 

662-351a

Fra kapitlet “Havens huse”

 

751-7027f

Fra kapitlet “Farvelære” – komplementære farver

 

B NE7355C

Fra kapitlet “Hegn, hække og låger” – mønstre

 

642-703NEa

Fra kapitlet “Baggrunde”

 

702-103a

Fra kapitlet “Havens gulv”

 

727-51a

Fra kapitlet “Havens løse inventar” – havemøbler

 

DSC_5014b

Fra kapitlet “Sådan maler du udendørs” – træværk

 

MF-0625

Fra kapitlet “Kunsten at komponere et bed” (Foto Marianne Folling)

 

692-71a

Fra kapitlet “Årstiderne”  – tidligt forår

 

IMG_5876 Fritillaria persica a

Fra kapitlet “Planterne” – de sorte

This Post Has 15 Comments

 1. Ser meget spændende ud, glæder mig til at høre og se mere hos Bettina Weisbrod .

 2. Jeg glæder mig også til aftenen hos Bettina. Jeg pusler lidt med tanken om, at deltagerne også selv skal prøve kræfter med lidt farvesætning. 🙂 Nina

 3. Den bog ser inspirerende ud 🙂
  Jeg har læst om den flere steder her den seneste tid, og det bliver en af de bøger der havner i min bogsamling 🙂

  1. Hvor har du læst om den? I blade eller…? Jeg har ikke engang selv set noget! 🙂 Nina

 4. Bl.a. i haveselskabets seneste nr. af Haven, kan ikke huske hvor de andre steder var, men min første tanke var, da jeg læste om den i haven “ok, her er den også omtalt”.
  Glæder mig i øvrigt også til at høre dit foredrag på Karensminde til sommer 🙂

  1. Jeg glæder mig også meget til at komme til Karensminde – der har jeg aldrig været før. Men det ser dejligt og hyggeligt ud. Så jeg skal da også selv rundt og ‘snuse’. 🙂 Nina

 5. Jeg ser også frem til dit foredrag i vores havekreds( Christiansfeld) det er dog først til oktober.
  Flotte billeder du viser, det lover rigtig godt for bogen.
  Og Karensminde er bare rigtig hyggeligt, især fordi de lægger foredrag ind.
  Hilsen Helle

  1. Jeg er lige pt. i gang med at færdiggøre foredraget, som jeg skal holde første gang i Københavns afdeling i næste uge. På gensyn i Sønderjylland, Helle! 🙂 Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top