skip to Main Content

WORKSHOP – MIDDAG – HAVEVANDRING

Torsdag den 19. maj bliver en aften i farvernes tegn! Arrangementet foregår i Holte og Virum, og er en tretrinsraket. Her kan du læse om det og få et smugkig i den dejlige have, vi skal besøge.

Vi begynder med en lille workshop, hvor jeg med udgangspunkt i min nye bog, Design din have med farver, fortæller kort om farver i haven og de metoder, man kan farvesætte ud fra. Huse, hegn, hække, belægninger, havemøbler – og sidst, men ikke mindst planterne naturligvis! Alt skal spille sammen til en farvemæssig symfoni. Bagefter skal deltagerne selv prøve kræfter med farverne og skal sammensætte ud fra forskellige principper. NB! I forbindelse med workshoppen kan du købe bogen til specialpris.

Herefter venter en superdelikat middag med sæsonens råvarer og spiselige blomster, kreeret af Bettina Weisbrod. Bettina driver et cateringfirma og afholder derudover meget efterspurgte kurser med både madlavning og blomsterdekorationer.

Til sidst skal vi besøge Linda Coffs skønne have i Virum. Mange af bogens billeder er taget der, og hun er uovertruffen til at sammensætte farver, afpasset efter årstiderne. Aftenen slutter med kaffe og hjemmebagt kage på terrassen.

Hvornår: Torsdag den. 19. maj 2016, kl. 17.30 – ca. 21.30
Hvor: Birkebakken 23, 2840 Holte

Pris: 350 kr. pr. deltager for workshop, middag og haverundvisning, der slutter med kaffe og kage
Tilmelding: bettina@weisbrod.net

TAG ET SMUGKIG I LINDA COFFS HAVE Haven er på ca. 900 m2 og let skrånende, med den højest beliggende del med forhaven mod nord og baghave syd for huset. Den rummer mange forskellige afdelinger med hver sin karakter. Linda holder meget af farver og kombinerer dem med stor dygtighed – både i de forskellige dele af haven og så der er nye farvekombinationer i løbet af året.

LINDA SIGER OM SINE BEDSTE FORÅRSPLANTER: Stinkende nyserod, Helleborus foeticus: Er smuk lysegrøn. Den er der, lige så snart sneen er væk. Vintergæk, Galanthus: Man bliver bare glad, når man får øje på dem! Påskeklokke, Helleborus orientalis: De er så smukke, og blomsterne kan være vidt forskellige. Vibeæg, Fritillaria meleagris: Dem elsker jeg, men de trives ikke særlig godt hos mig. Så jeg får hvert år nye forsyninger fra min søster, hvor de selvsår i massevis! Vårfladbælg, Lathyrus vernus: det fine løv kommer meget tidligt, har dem i lyserød og blå og får en masse selvsåede, som så bliver lilla. Kodriver, Primula: sart gule, fine i mit ”skovbed” sammen med hvide løgvækster. Treblad, Trillium: dem værner jeg meget om. De vokser langsomt, men jeg har en del forskellige. Løvefod, Alchelmilla mollis: Jeg holder af de sart limegrønne blomster og smukke blade der, samler dug. Tulipaner, Tulipa: Flere forskellige sorter, men gerne i hvidt, pink og rosa.

715-192

I forhaven dominerer blåt

715-21

Lysende dybviolette tulipaner på blå baggrund

foto 6

Det gule lysthus er et af havens nye indslag

715-232

Linda har klippet en sjov buksbomhæk i form af en hund ved sit drikkekar

715-257

Havens store midterbed skifter farve og karakter næsten fra uge til uge

715-206

I det tidlige forår er blåt en af Lindas yndlingsfarver

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top