skip to Main Content
Julestue hos Bettina Weisbrod, foto Nina Ewald

JULESTUE I BETTINAS BLOMSTERVÆRKSTED

I denne uge er jeg taget på besøg i Bettina Weibrods blomsterværksted, der summer af liv og er sprængfyldt med skønne julesager og inspiration. Her slå hun dørene op til sin julestue flere gange inden jul. Jeg har kigget Bettina over skulderen, når hun fremtryller sine smukke dekorationer med naturens materialer fra skov og have – tilsat glimmer og flitterstads, som jo også hører julen til!

Julestemningen begynder allerede udenfor huset, som er pyntet fint op, og når jeg fortsætter om til den hyggelige gårdsplads, mødes jeg af et væld af urtepotter med fine dekorationer, levende lys, planter, pyntegrønt, kranse og meget mere. Herfra går jeg så et par trin ned og åbner døren til selve det lille blomsterværksted, hvor Bettina på denne årstid holder sin julestue, der er blevet en fast og elsket tradition. Her slår duften af hyacinter og alle de andre planter mig i møde som en duftrus. Rummet er ikke stort, men det bugner med julerier, som var det julemandens værksted. Jeg lader mig rive med og mit julebarometer kommer op på højtryk!

Følg med rundt og nyd de mange fine ting. Det bedste er selvfølgelig, hvis du selv kan besøge Bettinas julestue, men bor du ikke lige på disse kanter, kan du sagtens bare lade dig inspirere til selv at gå i gang!

STED: Bettina Weisbrod, Birkebakken 23, 2840 Holte. HVORNÅR: lørdag – søndag den 10. og 11., den 17. og 18. december samt torsdag – fredag den 22. og 23. december. TID: Alle dage fra 11 – 16. SE MERE HER

121-8974b_resize

Allerede udenfor hoveddøren mødes jeg af en dejlig opstilling med planter, lys og gamle vintage-sager.

121-122641_resize

På sin ladcykel på gårdspladsen serverer Bettina julefristelser på bakke!

121-8957a_resize

På gårdspladsen er der pyntet fint op med julerier i potter, krukker og gamle zinkspande. Husløg, julestjerner, eucalyptusgrene og andet stedsegrønt sammen med lærkegrene, kogler og et lille julelam.

121-105905_resize

Inde i blomsterværkstedet har Bettina været i gang i flere uger for at forbede sin julestue og fremstille skønne dekorationer, og der kommer dagligt nye til. De fleste i naturens tegn.

Julestue hos Bettina Weisbrod, foto Nina Ewald

Alle borde, hylder og reoler i Bettinas julestue er fyldt med fristende sager.  Der er også mange materialer, pynt og småting, hvis du selv vil lave dine egne dekorationer og opstillinger.

121-104500_resize

Et minijuletræ i potte, pyntet med mos, husløg, bånd mm. Senere kan træet plantes ud i haven eller i en større potte.

121-105439a_resize

Et par høje kogler i potter er blevet forvandlet til små juletræer. De står i ler og er blevet forsynet med stjerner på toppen og drysset med sølvglimmer.

121-8938c-resize

En smuk dørdekoration er bundet over en halmstjerne og pyntet med husløg og lærkegrene og et skilt (kan laves af en maler-rørepind). Med dette ønsker Bettina GOD JUL!

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top