skip to Main Content
Grønttorvet, Foto Nina Ewald

TAG MED RUNDT PÅ GRØNTTORVET

I mange år lå Københavns Grønttorv i Valby, og dér har jeg besøgt det masser af gange, når jeg har skullet finde planter, snitblomster, frugt og grønt til fotografering, styling og andet, der har med mit arbejde at gøre. Nu er Grønttorvet flyttet til Høje Tåstrup og har taget navneforandring til Copenhagen Markets. Men for mig er det nu stadigvæk Grønttorvet!

Alle besøg foregår tidligt om morgenen, for Grønttorvet har kun åbent kl. 4 – 9. Det er kun for ’professionelle’, og butiksejerne skal jo nå at komme tilbage og have varerne klar, til deres egne butikker åbner. Det kan godt være lidt træls at skulle op og afsted i buldermørke, for jeg er så udpræget B-menneske!

At besøge Grønttorvet har altid været en dejlig oplevelse, fyldt med sanselige indtryk for øje, næse og mund. Spændende planter og afskårne blomster, der lokker mig til at købe mere, end jeg kom for, skønne dufte og både hjemlige og eksotiske frugter og grøntsager. Hertil kommer store afdelinger med binderi-artikler og boligtilbehør. Jeg var meget spændt på at opleve de nye omgivelser, da jeg var på besøg forleden dag, men heldigvis viste det sig, at stemningen er bevaret, og der er masser af varer at vælge imellem – et rent Mekka! Følg med på en lille rundtur.

groenttorvet-4

Fra øverste plan i den store torvehal på Grønttorvet har man fin udsigt ned over herlighederne.

groenttorvet-5

Grønttorvet bugner med friske blomster af alle mulige slags og i fristende farver.

groenttorvet-6

Selvom der stadigvæk er nogle uger til jul, kan man på Grønttorvet allerede nu tage forskud på foråret.

groenttorvet-1

Mange handlende sælger også buketter og dekorationer, som man kan købe eller blot lade sig inspirere af – som denne skønne efterårskrans.

groenttorvet-2

Farver, former og dufte mikser sig til en skøn og overdådig helhed. Ved hvert besøg på Grønttorvet er der nyt at opleve, afhængig af årstider og udbud.

groenttorvet-7

Der er flere afdelinger med binderiartikler og boligtilbehør i alle mulige stilarter og farveholdninger.

Save

Save

Save

Save

This Post Has 4 Comments

  1. Skønne blomster i skønne farver…! Jeg har tit været i Valby, men aldrig det nye sted… og det er ellers så sjovt at gå og “finde”. Jeg kan godt forstå, at du kan lide at snuse rundt derude 🙂

    1. Som du kan forstå, kan jeg også varmt anbefale det nye sted. Det er dog ikke så stort, som det gamle. 🙂 Nina

  2. Tak for turen, jeg har altid så gerne ville se grønttorvet, så nu fik jeg lige en smagsprøve…. jeg håber du viser billeder næste gang du er af sted ;.)

    1. Hej Sussi – dejligt at høre, at du nød “rundturen”. Jeg skal snart derud igen – og så kommer der nok et par fotos på Instagram. Et egentligt blogindlæg derfra bliver det ikke til foreløbig. 🙂 Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top