skip to Main Content

NEDTÆLLING TIL HAVESELSKABETS JULEMARKED

Byens smukkeste julemarked i Haveselskabets have afholdes af Frederiksberg afdeling.
Vi er en masse frivillige, som er i gang med forberedelserne, og jeg ligger vandret. I morges var jeg oppe lidt over kl. fem og afsted til Grønttorvet for at købe skønne ting, vi skal bruge til at pynte op med og lave dekorationer af. Der er så meget at se til, at det med bloggen her er skubbet lidt i baggrunden – men jeg lover at vende tilbage, når det bliver december!

Her får du en lille smagsprøve på nogle af de dejlige dekorationer, der har været på julemarkedet i tidens løb. De er lavet de foregående år af Pia Rasmussen, Susanne Kühn, Charlotte Ewald Sandberg og Helle Bolgen. Det bliver spændende at se hvad, der kommer i år, for der sker jo noget nyt på hvert eneste julemarked!

Haveselskabets julemarked et er en dejlig tradition, som besøges af tusinder hvert år. I år er der flere deltagere end nogensinde, med over 30 stande. Der er pyntet op i Brøndsalen med boder, fyldt med skønne julesager og unikt kunsthåndværk. Her kan du møde et miks af tidligere deltagere og helt nye.

I Drivhuset sælges der skønne juledekorationer, spændende pyntegrønt ude fra vores dejlige have og deko-materialer, hvis du har lyst til at fremstille dine egne dekorationer.

Paradehuset er der salg af delikatesser fra Regional Madkultur Sjælland. Det er også her, du kan slappe af i vores hyggelige café med lækre kager, vores berømte kryddervin og kaffe.

I Haveselskabets egen stand er der fokus på havebøger, både nye og antikvariske, som alle virkelig sælges til spotpriser. Du kan også købe honning fra vores bistader i haven – og endelig kan du melde dig ind i Haveselskabet – eller give et medlemskab som julegave til en haveven! Du har også mulighed for at få et gratis tre måneders prøve-medlemskab.

Ude i haven er der også fyldt med boder, og der er festligt pyntet med julelys og fakler.

GRATIS ADGANG
Lørdag d. 19. nov. kl. 11:00 til 17:00
Søndag d. 20. nov. kl. 11:00 til 17:00
Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg
julemarked-i-haveselskabets-have-1
Musikalske juledekorationer i frønnede potter.
julemarked-i-haveselskabets-have-6
Skønne kranse er der altid mange af.
julemarked-i-haveselskabets-have-4
En frise med koglerier.
julemarked-i-haveselskabets-have-2a
Flere frønnede potter, med alt godt fra naturen.
julemarked-i-haveselskabets-have-5
Julen er hjerternes fest, og her er et fint et af bark.

Save

Save

Save

Save

This Post Has 2 Comments

  1. Jeg ville elske hvis haven lå lidt tættere på, der er desværre lidt langt her fra jylland, men det lyder som er rigtig skønt marked. Jeg håber i havde nogle gode dage på bogforum, jeg glæder mig til at se jeres bog når den kommer.

  2. Hej Jeanett. Jeg er sikker på, at I også har dejlige julemarkeder i Jylland! – Og mht. den nye DESIGN DIN HAVE skal jeg nok fortælle mere om den, når den udkommer. 🙂 Nina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top